Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- افزایش قیمت محصولات پروتئینی به عنوان یکی از کالاهای اساسی این روزها مردم کاشان را با دغدغه‌های متعدد رو به رو کرده است در حالی که متاسفانه مسئولان صمت پاسخگو نیستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، 29 مهر بود که قیمت مرغ دولتی در کاشان با افزایش قیمت از 25هزار و 900 به 27هزار و 950 افزایش پیدا کرد و پس از آن نیز افزایش قیمت در برخی محافل زمزمه می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس اظهارات محمد نادری، مدیرعامل اتحادیه محصولات پروتئینی و در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان ضمن تایید این خبر اظهار داشت: قیمت مرغ دولتی به ازای هر کیلو از 25هزار و 950 به 27هزار و 950 تومان تومان افزایش پیدا کرد.

وی با بیان اینکه این تصمیم در ستاد استانی اتخاذ شده است، افزود: هرگونه تصمیم در این زمینه از سوی ستاد استانی ابلاغ می شود و تاکنون قیمت از 27هزار و 950 بالاتر نرفته و افزایش پیدا نکرده است.

این موضوع شاید به نوعی موجب کوچک شدن سفره مردم شود؛ اقدامی که اگرچه شاید در راستای اجرای یک برنامه صورت پذیرفت اما مردم تنها موضوع گرانی مرغ را به چشم می‌بینند و اقدام موثری در این زمینه مشاهده نمی‌کنند و همین موضوع موجب نارضایتی شهروندان شده است.

متاسفانه مسئولان در اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان کاشان پاسخگوی خبرنگار تسنیم بودند و تماس با مسئولان مرتبط در این زمینه بی‌نتیجه ماند و این موضوع جای بسی تعجب دارد که مسئولان امر در این زمینه چرا پاسخگو نیستند؟

شهروندان اما از این وضعیت ناراضی هستند؛ علی یکی از شهروندان کاشانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان با بیان اینکه در عرض کمتر از یک ماه مرغ در کاشان گران شد، اظهار داشت: قیمت بالای گوشت افراد را بیشتر به سمت گوشت سفید سوق داده است در حالی که این محصول نیز روز به روز افزایش پیدا می‌کند.

استاندار آذربایجان شرقی: عوامل نگرانی سرمایه‌گذاران و فعالان بخش خصوصی برطرف شودارزانی دام و گرانی علوفه دامداران ایذه‌ای را به مرز ورشکستگی رساند + فیلممردم سیستان و بلوچستان برای تامین سوخت نگرانی نداشته باشند

وی با بیان اینکه مرغداران نیز از طرفی حق دارند، افزود: هزینه‌های بالای تولید و پرورش مرغ از یک سو و پایین بودن قیمت خرید نیز از سوی دیگر باعث می‌شود تا آنان نیز انگیزه‌ای برای تولید نداشته باشند و بر همین اساس دولت لازم است با اتخاذ لازم نسبت به ساماندهی این بازار اقدام کند.

این شهروند کاشانی با بیان اینکه با افزایش قیمت مرغ خرید این قلم محصول پروتئینی نیز در سبد خانوار ما کاهش پیدا کرده است، ابراز داشت: کاهش قدرت خرید این محصول نیز باعث شده است تا مردم بتوانند کمتر از آن استفاده کنند و این موضوع در آینده می تواند برای شهروندان تبعات داشته باشد.

علی اصغر با بیان اینکه با افزایش قیمت مرغ دولتی به 26هزار تومان تاکنون مرغ نخریدم، اظهار داشت: به دلیل افزایش قیمت مرغ به 26هزار تومان با وجود آنکه نیاز خانواده به مرغ بود تهیه نکردم و به خیال آنکه قیمت کاهش پیدا می کند خرید مرغ را به تعویق انداختم.

وی با بیان اینکه در کمتر از یک ماه قیمت مرغ مجدد افزایش پیدا کرد، افزود: با افزایش قیمت مرغ مجبور شدم مرغ دولتی را به ازای هر کیلو 28هزار تومان خرید کنم در حالی که پیش از این می توانستم با قیمت هرکیلو 26هزار تومان مرغ دولتی را خرید کنم.

این شهروند کاشانی با بیان اینکه لازم است مسئولان برای این گرانی ها راه چاره ای بیندیشند، ابراز داشت: افزایش قیمت کالاهای اساسی در شرایط فعلی اقتصادی برای مردم تبعات زیادی را به دنبال دارد و موجب کاهش قدرت خرید و کوچک شدن سفره شود.

زهرا یکی از زنان سرپرست خانوار کاشانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با بیان اینکه من دو بچه یتیم دارم، اظهار داشت: درآمد من از قالیبافی است و بر همین اساس درآمد کمی را در طول ماه دارم و در خرید مایحتاج در مضیغه هستم.

وی با بیان اینکه هر روز خبر افزایش قیمت محصولات به گوش ما می رسد، افزود: این موضوع برای افرادی نظیر ما که خود مجبور به کسب درآمد برای مخارج زندگی هستیم بسیار سخت است و لازم است مسئولان با اتخاذ تصمیمات لازم یا جلوی افزایش قیمت ها را بگیرد و یا با تخصیص یارانه به سطوح مختلف و یا مصرف کننده فشار و بار هزینه‌های زندگی را از دوش سرپرستان خانوار بردارند.

این شهروند کاشانی با بیان اینکه با افزایش قیمت مرغ کمتر توانایی خرید این محصول پروتئینی را داشتم، ابراز داشت: قیمت گوشت هم سر به فلک کشیده است و همین موضوع باعث شده است تا سفره من و امثال من کوچک و کوچکتر شود و از این رو از مسئولان درخواست داریم تا به این اوضاع رسیدگی کنند.

انتهای پیام/801/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: افزایش قیمت مرغ خبرنگار تسنیم افزایش پیدا مرغ دولتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۵۷۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید بیش از ۱۷۰۰۰۰۰ تن کالا در طرح فجرانه کالابرگ/ این طرح ادامه پیدا می‌کند؟

اجرای طرح کالابرگ الکترونیک از ابتدای سال ۱۴۰۲ به صورت سراسری در کشور، ۱۱ قلم کالای اساسی شامل برنج ایرانی، حبوبات، شیر کم‌چرب، پنیر، ماست کم‌چرب، مرغ، تخم‌مرغ، روغن مایع، ماکارونی و قند برای حفظ سفره مردم از تورم در سبد غذایی آغاز شد.

با گسترش اجرای سراسری طرح کالابرگ در نهایت، هفت دهک درآمدی تحت پوشش این طرح قرار گرفتند به صورتی که این هفت دهک درآمدی ۲۰۰ هزار تومان از مبلغ یارانه خود را از میان ۱۱ قلم کالای سبد غذایی تعریف شده خریداری می‌کردند، مشمول دریافت یارانه تشویقی ۱۲۰ هزار تومانی می‌شدند.

همزمان با شروع سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در سال گذشته، دولت از ۱۷ بهمن‌ماه به مدت سه ماه یعنی تا ۱۸ اردیبهشت مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیک را تحت عنوان طرح فجرانه اجرا کرد و این فاز جدیدی بوده که شرط ۲۰۰ هزار تومان خرید از یارانه حذف شد و اعتبار تشویقی آن از ۱۲۰ هزار تومان (اعتبار تشویقی کالابرگی) به ۲۲۰ هزار تومان افزایش یافته است.

مبلغ حمایتی دولت به صورت اعتبار در حساب سرپرست خانوار تخصیص یافته و در زمان خرید و متناسب با میزان خرید مصرف می‌شود. البته خانوار می‌تواند اقلام طرح را در سقف وزنی و کالایی تعریف شده خرید کند و امکان جا به جایی اعتبار بین گروه‌های کالایی مقدور نیست.

از همین رو می‌توان گفت با اجرای طرح فجرانه، فردی با دهک درآمدی یک تا ۳ به جای دریافت ۴۰۰ هزارتومان یارانه، ۶۲۰ هزارتومان و فردی با دهک درآمدی چهار تا هفت، به جای دریافت ۳۰۰ هزارتومان، ۵۲۰ هزارتومان یارانه دریافت خواهد کرد.

در حال حاضر فقط دو روز تا پایان طرح سه ماهه فجرانه کالابرگ باقی مانده و دولت هنوز برنامه جدید خود را برای ادامه یا توقف این طرح اعلام نکرده است، اما علیرضا عسگریان معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: به طور متوسط بیش از ۸۶ درصد مردم در سطح کشور در طرح فجرانه کالابرگ مشارکت کردند که امیدواریم این طرح ادامه پیدا کند و به علت اینکه منابع زیادی نیاز دارد در بالاترین سطح کشور باید تصمیم‌گیری شود.

وی گفت: میزان استقبال مردم از این طرح فوق‌العاده بوده به صورتی که در حال حاضر بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول در ۱۱ قلم کالا مشخص شده خریداری شده است.

عسگریان با بیان اینکه در طرح فجرانه کالابرگ حدود ۱۴۰ میلیون بسته غذایی توزیع شده است گفت: هر شب تسویه با فروشگاه‌ها انجام می‌شود و حدود ۱/۲ میلیون سند ظرف مدت اجرای طرح تسویه شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • قیمت هر کیلو گندم ۱۷ هزار و پانصد تومان/ آغاز خرید از هفته آینده
  • پیش‌بینی جالب درباره قیمت طلا در هفته آینده
  • بارندگی قیمت محصولات جالیزی در مشهد را افزایش داد
  • عوامل موثر بر قیمت ورق اکسین
  • کاربرد ها و راهنمای خرید لوله استیل مانیسمان
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • خرید بیش از ۱۷۰۰۰۰۰ تن کالا در طرح فجرانه کالابرگ/ این طرح ادامه پیدا می‌کند؟
  • فوت نوجوان ۱۶ ساله کاشانی براثر سقوط درکوه
  • لوتوس حافظه؛ دریافت نمایندگی فلش مموری در ایران
  • ضرورت خرید حمایتی تخم مرغ در راستای کاهش زیان مرغداران